• KREU 2020-01-06T08:36:29+00:00

  与金毛一天干好几次

  E themeluar n vitin 2008, nj ndr kompanit e para n vend e specializuar fillimisht n ofrimin e shrbimeve n ngritjen e sistemeve t menaxhimit, sot me nj game t gjr shrbimesh me fokus n kshillim dhe prkrahje t organizatave private, publike, qeveritare dhe jo-qeveritare dhe njerzve t tyre n menaxhim, zhvillim organizativ dhe prmirsim t vazhdueshm.

  Lexo m shume

  与金毛一天干好几次

  与金毛一天干好几次

  Shiko t gjitha

  与金毛一天干好几次

  +383 (0) 44 900 141

  +383 (0) 44 175 405

  [email protected]

  Mati 1, C15/14 #3, Prishtin